Conserves d’anxoves del Cantàbric

Anxoves artesanes a Barcelona

Artesanes, naturals... Portem a Barcelona les millors anxoves del Cantàbric.

Qualitat artesanal, de l’origen a la taula

Què diferencia una conserva tradicional, elaborada amb cura i mirament, d’una de les millors zones d’Espanya? Tot, des de la textura, fins al color, el sabor intens i suau, fresc i natural.

A Salazones Moreno elaborem conserves artesanes, des de l’origen, amb un tipus de pesca sostenible i tradicional, fins a la seva elaboració en la fàbrica d’anxoves artesanes a Barcelona.

Si vols comprar anxoves artesanes del Cantàbric a Barcelona, som el teu proveïdor, la teva fàbrica i la teva marca. La nostra qualitat està en la cura que posem a cada conserva, marinat o saladura.

Què podem oferir-te?

Filets d’anxova

Les nostres anxoves presenten una textura ferma i flexible en la seva justa mesura. El seu atractiu color marró vermellós, el seu aroma i el seu equilibrat punt salat ofereixen una sensació gastronòmica sense igual.

En la seva elaboració treballem de forma tradicional, com porta fent-se des de fa segles, amb un procés laboriós desespinat que garanteixi una presentació d’acord amb la qualitat del producte.

Filets d’anxova


Saladures

Saladures

Realitzem la saladura del peix de forma tradicional, sota estrictes controls de qualitat. La saladura és el procés de conservació natural més antic, que reforça el sabor i atorga fermesa. Nosaltres fabriquem saladures artesanes, amb peixos de la costa Càntabra.

Seitons

Seitons

Elaborem de forma artesanal el seitó, filetejant-lo manualment, un a un i macerant en vinagre de vi. No utilitzem cap tipus de conservant o blanquejant artificial, només productes naturals. A més, sotmetem el seitó a un procés de congelació per garantir la prevenció de l’Anisakis i a un rigorós control de qualitat durant la seva manipulació.

Banderilles

Banderilles

Per l’elaboració de les banderilles, utilitzem anxoves del Cantàbric elaborades a les nostres mateixes instal·lacions. Seleccionem els envinagrats dels millors proveïdors, perquè en el seu conjunt, la banderilla contingui cada ingredient del màxim nivell. Les nostres banderilles són envasades a les mateixes instal·lacions de la fàbrica de conserves a Barcelona, per la seva distribució local, regional i nacional.

Marinats

Marinats

Dominem l’art de marinar peix, un procés en el qual s’amaneix el peix amb sal i espècies perquè adquireixin tots els matisos i aromes. El secret d’un bon marinat està en la proporció que s’utilitzi d’ingredients per la sal o espècies. També comptem amb la millor qualitat de peixos del Cantàbric, que en marinar potencien el seu sabor genuí, inigualable, la seva textura i la seva frescor, la de les nostres costes, servida en el plat.

Salazones Moreno

  Calle Costa Brava 22-24, 2º planta puerta B,
Barcelona, 08030, (Barcelona)

  93 311 43 61

Saladures artesanes a Barcelona