Gildas artesanes

IMG 8695  GILDA Lata de Gildas Anchoas 200gr"
Gildas artesanes

A Salaons Moreno portem el sabor de la mar directament a la teva taula amb la nostra selecció prèmium de gildas artesanes a Barcelona, una tradicional i deliciosa combinació de sabors que et farà delectar els sentits.

Fabricant de banderilles amb anxoves del Cantàbric

Les nostres gildas estan fetes amb els millors ingredients acuradament seleccionats per a oferir-te una experiència gastronòmica única.

El cor de nostres gildas són les autèntiques anxoves del Cantàbric, pescades de manera tradicional en aigües fredes i cristal·lines que els atorguen el seu característic sabor fresc i delicat.

Cada anxova és meticulosament preparada i filetejada a mà pels nostres experts conservers, assegurant que cada mos sigui una explosió de sabor en el teu paladar.

Afegim a nostres gildas una cuidada selecció d'adobats dels millors proveïdors perquè, en conjunt, la banderilla contingui cada ingredient del màxim nivell.

Les nostres olives verdes de primera qualitat aporten un toc de frescor que completa a la perfecció aquesta exquisida combinació.

Les nostres banderilles són envasades en les mateixes instal·lacions de la fàbrica de conserves a Barcelona, per a la seva distribució local, regional i nacional.

Tasta l'autèntica essència de la mar en cada mos!