Salaons i conserves artesanes

Estàs buscant salaons i conserves artesanes a Barcelona? En Salaons Moreno pots trobar una gran varietat de productes portats des d'una de les zones més riques d'Espanya.

Cuidem tots els detalls des del punt de partida, amb una pesca sostenible i tradicional fins a la seva elaboració a la nostra fàbrica.

Des del primer mos, notaràs la diferència en la seva textura, color i sabor intens, suau, fresc i natural.

Peix del Cantàbric a Barcelona

Què podem oferir-te?

Filets d’anxova

Filets d’anxova

Les nostres anxoves presenten una textura ferma i flexible en la seva justa mesura. El seu atractiu color marró vermellós, la seva aroma i el seu equilibrat punt salat ofereixen una sensació gastronòmica sense igual.

En la seva elaboració treballem de manera tradicional, com porta fent-se fa segles.

Saladures

Saladures

Realitzem la salaó de peix de manera tradicional, baix estrictes controls de qualitat. La salaó és el procés de conservació natural més antic, que reforça el sabor i atorga fermesa.

Nosaltres fabriquem saladures artesanes, amb peixos de la costa Càntabra.

Seitons

Seitons

Elaborem de manera artesanal els seitons, filetejant-lo manualment, un a un i macerant-lo en vinagre de vi. No utilitzem cap mena de conservant o blanqueante artificial, només productes naturals.

A més, sotmetem els seitons a rigorosos controls de qualitat durant la seva manipulació.

Banderilles

Gildas

Per a l'elaboració de les gildas, utilitzem anxoves del Cantàbric elaborades en les nostres pròpies instal·lacions. Seleccionem els adobats dels millors proveïdors, perquè la gilda contingui cada ingredient del màxim nivell.

Nostres gildas són envasades en les pròpies instal·lacions de la fàbrica a Barcelona.

Marinats

Marinats

Dominem l'art de marinar peix, un procés en el qual s'amaneix el peix amb sal i espècies perquè adquireixi tots els matisos i aromes. El secret d'un bon marinat està en la proporció que s'utilitzi d'ingredients per a la sal o espècies.

Comptem amb la millor qualitat de peixos del Cantàbric, que en marinar potencien el seu sabor genuí.